Våren är här!

Vi beslutade att köra Majbrasa dagen innan på eftermiddagen och ändå var det massiv uppslutning. Jag gick omkring och var nöjd. 🙂 Tack Björn som drog ihop ett bål! Och tack alla som kom! Med en sån by är det lätt att vara engagerad! Tack Magnus, Anders och Regina som tog ton. Det blev så fint.

Idag var det strandstädning och över 60 personer, stora som små hjälpte till att rensa stranden från bråte. Rekord tror jag! Och det var ovanligt lite skräp. En anledning till det kan vara att det varit färre stormar ifrån väst i vinter. En annan att vi faktiskt är bra på att plocka lite när vi är ute och går. Iallafall är det positivt 🙂 Man hade ju kunnat önska att det beror på att skräpet i havet minskat….
Tack Lena och Björn för fikat!

Och så ikväll fick Björn ordning på hemsidan!! Hipp hurra! Nu funkar den igen och jag har lagt upp vårbrevet. Så fort vi bestämt datum för sommarens aktiviteter så lägger vi upp dem. Men först Steningedagen och Midsommar. Vi har mycket att se fram emot!

Tjoho!! /Cajsa