Jag är ordförande!

Hej och tack för förtroendet!

Vid årsmötet valdes jag till ny ordförande. Jag har varit ledamot i föreningen i fyra år och nu tar jag över klubban från Karin som drivit föreningen på ett framgångsrikt sätt. Vi har ju fått en ny brygga under hennes ledning, bara en sån sak.

Som en del av er vet så är Steningedagen mitt och Magnus Glasblåsarens påhitt och jag har agerat projektledare för det i fem år. Jag kan redan nu avslöja att nästa års tema är sagor. Härligt va?

Annars bor jag i korsningen till Getinge i den gamla posten med man och två kids. Jag jobbar en hel del hemifrån men även från Göteborg och lite varstans. Jag har alltid jobbat med sjöfart på ett eller annat sätt så havet är en självklar del av både mitt jobb och fritid.

Jag ser fram emot att driva föreningen, nu fortsätter vi att fokusera på dagvattenfrågan men prata gärna med mig om vad ni vill att vi jobbar med.

Havet är fritt! /Cajsa