månadsarkiv: november 2016

Höst i Steninge!

Sensommaren dröjde sig kvar länge med sol och värme, många badade i havet och några gör det fortfarande! Nu har hösten kommit med friska vindar, svala nätter och ljuvliga höstfärger.

Styrelsen har formulerat och delat ut en information om bryggan och den renoveringsplan vi utarbetat, med finns också en önskan om bidrag till genomförandet. Informationen delades ut i närområdet och skickades till mer avlägsna föreningsmedlemmar under vecka 41 och 42.

Vi i styrelsen känner oss ödmjukt tacksamma för det gensvar vi fått och får, många vill vara med och bidra till genomförandet av bryggans renovering. I dag har vi 73 023kr på Bryggkontot!! Wow!! Genom detta känner vi också att det finns tilltro, respekt och engagemang för vårt arbete. Tusen Tack för det! Under senare delen av november förväntar vi oss ett svar från Länsstyrelsen angående vår ansökan. Nu håller vi tummarna!!

Gör redan nu en anteckning i kalendern lördagen den 17 december, då planerar vi en skön, julig och rolig eftermiddag tillsammans med Steninge vandrarhem! Mer information kommer senare.

Lev väl

/Karin